Aleppo bodywash 20% lagerbärsolja

189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

350 ml

Aleppo bodywash har samma unika vårdande egenskaper som den traditionella hårda tvålen. 

Denna tvål är av högsta kvalitet.

Tvålarna passar även för torr och känslig hud. En tvål som är extra vårdande, återfuktande och med lagerbärsoljans anticeptiska egenskap. 

Vår flytande tvål är förtvålad enligt den traditionella sättet att tillverka Aleppotvål. Precis som de fasta tvålarna med enbart olivolja och lagerbärsolja. Denna tvål rengör och återfuktar i samma moment.

INCI ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Potassium Laurate, Glyserine, Olea Europaea Oil, Laurus Nobilis oil, Benzyl alcohol.

Tvålen går även att använda, förutom för kropp- och ansiktsvård, som  schampotvål, raktvål (12-30%), till akne hy/ tonårs hy (12-30%), intimtvål, på insektsbett (20-30%), hårvax och löddrar även i saltvatten.  

Ju högre halt lagerbärsolja ju mer vårdande för hud och hårbotten. 

Lite användningstips och praktisk information:

-Eftersom lagerbärsolja är antiseptiskt behöver man inte vara rädd för att ytan på tvålen blir ohygienisk vid förvaring i tex tvålkopp.

-Den optimala antiseptiska samt vårdande effekten fås genom att man tvättar sig två gånger, vid andra intvålningen kan man låta lagerbärsoljan verka någon minut innan avsköljning. Fungerar även utmärkt för behandling vid problem i hårbotten.

-Skölj alltid av tvålen efter användning.

-Tvålen kan förvaras och transporteras i sin miljövänliga pappask ganska länge om man sköljer av och låter den torka någon minut innan man lägger tillbaka den i asken. 

-Om man vill dela tvålen går detta bäst med en tunn ståltråd, alternativt en vass och uppvärmd kniv.

-Vid förvaring i badrum är det fördelaktigt med en tvålkopp med någon form av uppsamlingsutrymme under. De fina oljorna som samlas där kan man med fördel användas som hårvax m.m. Ställ tvålen gärna på högkant efter avsköljning.